Four Seasons

The owners of this loft in the San Francisco Four Seasons approached Studio VARA to help them envision what could be done with the raw, unfinished space.

studio vara residential four seasons dining area rendering

We developed a suite of complete concept renderings to ignite our clients’ imaginations and help them visualize the possibilities. These quick sketch concepts reveal a luxurious flat just waiting to emerge from this blank steel and concrete shell. Kitchen, bathroom and storage functions are simplified and tucked into a central core or along the back wall, opening the main living space up to sweeping city views.

Completed

Unbuilt

Location

San Francisco, CA

Category

Residential

These quick sketch concepts reveal a luxurious flat just waiting to emerge from this blank steel and concrete shell.

Process

studio vara residential four seasons drawing schemestudio vara residential four seasons drawing floor plan